Gite le coté vert

Lees hier enkele ervaringen van onze klanten. Wenst u ook uw ervaring achter te laten? Klik dan rechts bovenaan om 'ervaring toevoegen'.

Alvast bedankt.

Filter
Toon # 

Wat een heerlijke week in uw mooie Gîte. Onze dochters van 7 en 8 en wij als ouders hebben heerlijk genoten van de rust, de dieren, het uitzicht en het mooie zwembad bij het huis en de vele mogelijkheden in de omgeving. We hebben enkele van uw tips gevolgd en daar enorm veel plezier aan gehad: kayakken vanaf camping Les Ochays, de ezelwandeling, spelen in het riviertje bij camping Tonny op een paar honderd meter afstand, eten bij de Pêcherie, eten bij de Pizzeria in Bastogne, frites halen bij de camping. Daarnaast zijn we nog naar St Hubert en La Roche en Ardenne geweest. Deze vakantie was een prima combinatie van heerlijke rust en leuke uitstapjes in de directe omgeving.

familie Jonker
2013-08-02

                                                                                                                          24, 25 en 26 mei 2013

Hallo Anne,

Het is voor de twaalfde maal dat wij naar hier komen, nu voor een weekendje. Het was in enkele woorden gezegd : rustig, stil en gezellig.

Groetjes,

Alex & Rita

Alex & Rita
2013-06-06

Dag Anne

Ook langs deze weg nog eens bedankt voor een superfijne vakantie !! Een zalige week van natuur en rust en heerlijk genieten in het buitenzwembad. Zelfs Habtamu werd er helemaal relax van en sliep 's middags zoveel langer dan thuis. En met onze kleine man erbij was het ook heel fijn genieten van het binnenzwembad. Hij vraagt nog steeds dagelijks naar het "paa" = paard = Ernestientje. De ezeltochtjes zullen ons nog lang bijbllijven. En de oma's dringen aan om alweer te boeken. Nog even puzzelen voor verlof op het werk en dan komen we er volgend jaar terug aan. Veel groeten en dikke zoen van ons allen. X

Sophie, Kurt, Habtamu en de oma's

Sophie
2012-08-03

Hallo Anne,                                                                                                          24/6 tot 29/6/2012

Het is al voor de elfde keer dat we naar hier komen en het was weer een toffe week daar bij Jou. Het begon slecht, maar het weer is vlug verbeterd. De huisgemaakte spagettisaus met pasta en gemalen kaas was overheerlijk en helemaal niet duur, daar wij er twee dagen hebben van kunnen genieten.  We hebben weer lekker buiten gezwommen, want de temperatuur van het water was heerlijk. Het is hier altijd heel rustig en reuze fijn om de vakantie hier door te brengen. We zijn even daar bij de camping Tonny gaan eten, het was zeer lekker en veel en zeker niet duur. Voor herhaling vatbaar.Een echte aanrader. Zeker tot een volgende keer.

Groetjes,

Alex en Rita

Alex en Rita
2012-07-02

Proficiat met de super site!

Geoffrey Hermes
2012-06-06

Anne, Wij hebben er weer een weekje opzitten. Het was stralend weer en hebben meerdere malen per dag heerlijk gezwommen in het buiten zwembad.Het was weer echt genieten van de rust daar.En we hebben reeds geboekt voor een volgende vakantie daar bij jullie.Wij hebben altijd spijt als wij moeten vertrekken, zo goed is het daar.Een aanrader voor iedereen die van rust en stilte houd!! Groetjes en tot in oktober, Alex & Rita

Rita De Keersmaecker
2012-05-20

We hebben zo genoten van ons weekendje in uw gite. Het is zeker voor herhaling vatbaar. De natuur is er prachtig, het uitzicht, de wandelingen zo rustgevend. Ons verblijf was echt de max. Hopelijk tot volgend jaar! Groetjes van Benny,Annette,Chelsea en Jordi.

Familie Peeters Matthys
2012-05-20

Hey mama, proficiat met je gîtes! groetjes, Evert

Evert
2012-05-20

Beste Anne, Ik, mijn man en Blacky beleefden 2 zaaaaalige weken in La Casita! De chalet was knus en voorzien van alle comfort, het zwembad verfrissend lekker! De omgeving prachtig!! De warme ontvangst met allerlei kleine attenties zorgden ervoor dat we ons direct thuis voelden, zelfs Blacky was niet aan je aandacht ontsnapt, die lag even later al te kauwen op die lekkere knook! We hebben gebruik gemaakt van de verschillende wandel en fietsroutes die ter beschikking lagen, ik had nooit kunnen denken dat je op amper anderhalf uur van thuis nog zo een mooie ongerepte natuur zou terugvinden! Ik maakte er een gewoonte van om elke morgen blootvoets door het (nog) vochtige gras te lopen genietend met een tas koffie in de hand van de stilte om me heen, zalig! Of gewoon met een boek knus op die leuke bank onder de boom,... ik hoor het jou nog zeggen, hier is alles op 'zen Ardens'!! Anne, kom da hier is introduceren aub, want hier is het weer op zen 'stressvlaams'!! ...zo noem ik da dan :-) Blacky heeft zich ook weer moeten aanpassen en mist zijn 'Emma', nu is hij weer volop bezig onze poes te imponeren tot vervelens toe en zonder resultaat. Onze pa en Tanja vonden het ook geweldig, vooral onze pa die was al aan het kijken naar een volgend verlengd weekend!! Anne je bent een geweldige gastvrouw die dit met hart en ziel doet en dat merk je aan alles!! We komen ZEKER terug!!! tot de volgende... Groetjes van Mauro & Nancy & (poot)Blacky, Marc & Tanja

Mauro en Nancy
2012-05-20

Beste Anne, We hebben een heerlijke vakantie doorgebracht in La Casita. Twee weken hebben we genoten van de rust, de prachtige natuur en de gezellige stadjes/dorpjes(we hebben nu al heimwee en komen zeker terug). Het zwembad was heerlijk tijdens de dagen dat de zon ons verwarmde. Ook jou gastvrijheid verwarmde ons en dit zullen we niet snel vergeten. Het houtkacheltje bood de nodige knusheid wanneer het afkoelde in de avonduren. Ook onze twee honden hebben een hele fijne tijd doorgebracht, uitbundig spelen in de grote tuin, drinken en spelen in het riviertje(ze weigerden de eerste dag thuis het leidingwater te drinken)en zalig lange wandelingen maken in de mooie omgeving. Dank je wel voor je gastvijheid en hopelijk spoedig tot ziens!!! Groetjes van ons allen, Bettina

Bettina de Fouw
2012-05-20

hallo Anne, Ik kom u nog eens bedanken ,voor de leuke dagen dat wij daar gehad hebben vanaf 10/01/05 tot 17/01/05, je weet dat wij een zeer druk leven hebben en daar zijn wij echt tot rust gekomen, spijtig dat we al naar huis moetsen he, had graag nog wat langer gebleven, je zal ons zeker nog terug zien , maar het zal eens in de periode van de zomer zijn, wij willen het dan ook allemaal eens bekijken, het was nu al prachtig en rustig, wat moet het dan niet zijn in de zomer, vraag ik mij af,met het zwembad aan,zal ook wel gezellig zijn he? we vonden het zeer gezellig ,echt waar en zoals je weet dat mijn man zijn weg eens is kwijt geweest maar toch terug gevonden he,(daarvoor moet hij de wandelkaart mee genomen hebben omdat dan nog tegen te komen, vond het wel grappig, hij is het ook niet gewoon om met een wandelkaart om te gaan he) nu lachen wij er nog mee, hij zegt"de gele bordjes die ik moest volgen stonden op de bomen die zijn afgezaagt" vind het wel leuk hoor, allez ga nog wat voort werken en tot later nog eens he;-)) doei en bedankt voor alles groetjes erika en dirk en ons liesje natuurlijk(ons hondje)

Van Malder - Van Driessche
2012-05-20

Wat een leuk vakantiehuis! Een echte aanrader voor iedereen die van rust en zwemmen houdt. Mooi gelegen en een superzwembad in de garage. Lekkere bedjes, heerlijk om bij te slapen. We komen vast nog eens terug en vertellen het door aan vrienden en bekenden! Anne, bedankt.

Fam van der Heijden
2012-05-20

Lieve Anne, in naam van Michaël, Lorenzo, Heidi, Daniël, Lydie en mezelf (Kris) ONGELOOFLIJK BEDANKT voor het SUPER WEEKEND in jouw prachtige GITE !!! we komen ZEKER terug ! het allerbeste, XXX

Michaël, Lorenzo, Heidi, Daniël, Lydie en mezelf (Kris)
2012-05-20