Walking arrangement

Onze ezeltjes leiden u graag in ontspannen tempo door de mooie Ardense natuur. Hierbij dragen ze uw bagage of uw kinderen als ze moe zijn.

’t klein rondje

de kinderen mogen mee naar de wei om hun ezeltje op te tuigen. Daarna lopen ze vanaf de wei een rondje door het gehucht Tonny.
duur: 1.5 uur
 (max 6pers)

Wandeling “les trois ponts”

U mag mee naar de wei om uw ezeltje op te tuigen (uiteraard niet verplicht), daarna loopt u een mooie en afwisselende route door de bossen.
Een wandeling van ongeveer 4 km, waarbij u halverwege op het zonnige terras kan genieten van het streekbiertje “cuvée de la jonquille” in een authentiek Ardens cafétje.
Duur: 2.5 à 3 uur
 (max. 6 pers)

Wandeling “la bonne rue”

Hier kiest u voor puur natuur. Na het optuigen van de ezeltjes vertrekt u richting Bonne Rue. Gedurende een 2 tal km wandelt u naast de rustig kabbelende Ourthe, ideaal voor een verfrissing op warme dagen. Via het gehucht Bonne Rue met het pittoreske kleine kerkje, wandelt u verder door de bossen. Halverwege de wandeling hebt u vast reeds trek in een heerlijk landelijke Ardense picknick. Via smalle paadjes en een deel van het Grote Routepad bereikt u het eindpunt van uw wandeling
Duur: dagstapper

Wilt u een wandeling voor een speciale gelegenheid, of heb u andere wensen? Ook hier hebben wij wandelarrangementen voor, neem gerust contact met ons op.